, , ,

Kenapa Vivix Shaklee mahal sangat?

1/01/2017

Kenapa Ya Vivix mahal sangat?

Ya, bagi kita yang mengira jumlah duit dan membandingkan nya dengan Nasi Ayam, kita akan merasakan ia nya mahal.

Tapi, bagi mereka yang di dalam kesakitan dan mmpunyai masalah kesihatan, merasakan Vivix Jaaauhhh lagi murah berbanding kos rawatan perubatan.

Vivix bukan saja terhad pada masalah kronik seperti kanser, Strok, Diabetes, Penyakit Buah Pinggang, penyakit jantung dan sebagai nya. Malah Vivix juga membantu dalam mengekalkan kesihatan menyeluruh dan awet muda.

Lihat apa kata pesakit yang sudah berhabis dekat 12k untuk Bil Hospital setahun dan selepas bertemu Vivix, ia jaauh lebih menjimatkan dan menyihatkan.

2botol vivix tak sampai pun seribu, siap dapat cash bonus lagi

Ikhtiar Sembuh dengan Vivix, hubungi
Siti 019-552 2329

Shaklee Promotion January 2017, ialah Vivix 

Harga Vivix:
Sebotol 150ml, cukup penggunaan Sebulan
Cuma, rm475

Harga lebih Jimat, dengan pembelian Vivix Twin Pack
Cuma, rm7xxYou Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome