Resipi minuman Berkhasiat, Banana Oat Protien Smoothie

1/03/2017

Apa itu ESP?
Energizing Soy Protein 

Kenapa ia penting?
ESP adalah serbuk protein berkualiti tinggi yang diuji secara klinikal. la mengandungi kacang soya non -GMO dan mengandungi 22 jenis asid amino, yg penting rendah lemak dan rendah kolestrol. Badan kita ni full of cells..kuku, kulit, otot2 dan lain2 yang mane semuanya berasal daripada protein. 

Jadi, secara ringkasnya,

SEL --> TISU --> ORGAN --> SISTEM --> BADAN ANDA 

Dan disebabkan itu, badan kita sangat memerlukan protein. Sebabnya makanan utama bagi sel ialah protein. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.

Antara kebaikan ESP:
- Awet muda
- Daripada bahan semulajadi
- memulihkan fungsi prostat lelaki
- kulit lebih berseri dan anjal
- memudarkan parut dan strechmark
- milk booster
- membekalkan tenaga
- Memulihkan pigmentasi
- membaiki memori

Jadi, dah tahu kebaikan dan kepentingannya, mari saya kongsikan Resipi Minuman berkhasiat. Banana Oat Protien Smoothie.Berapakah harga sebotol ESP?

Sebotol ESP, 850g
Cukup penggunaan sebulan++
Harga rm150

Dapatkan ESP anda, hubungi

Siti 019-552 2329

Bagi anda yang berada di sekitar Seri Kembangan, Pasar Borong Selangor, Equine Park dan The Mines boleh la terus hubungi saya untuk saya hantar kan ke rumah anda.

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome