,

Isu Viral positive ke Negative

1/15/2017


Isu Viral

Eh! Nak cerita gosip ke akk nih? Hahaha sejak-sejak dah viral memacam isu yg beli tudung mahal tu kan, sampai rm800 peh!! Kalau di ukur dari sudut kewangan ku yang cukup-cukup seadanya ni, memang lah di katakan mahal.

Tapi untuk orang yang beli tu, mungkin dikatakan bersederhana. Kenapa? Ye la..dengan duit yg dia ada sepatutnya dia boleh beli 10helai agaknya, tapi dia cuma beli satu je ...haa sederhana la bagi dia. 

Jangan pulak nak kata, Baik sedekah ke apa, sebab kita tak tau pun berapa banyak dah dia sedekah kan? Nak bersedekah bukan tunggu nak kaya baru sedekah, tak de pulak dalam syarat bersedekah kena kaya baru boleh. Betoi? Jadi ukur baju di badan sendiri, kalau ukur baju di badan ku, cukup la kain 4meter buat jubah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Sama jugak isu nya dengan Vivix bagi sesetengah orang yang mendengar kan harga nya akan kata "mahal" sebab, dia tak pernah bayar kos perubatan dan rawatan susulan yang terpakasa di bayar oleh pesakit dialisis contoh nya. 

Baru-baru ni ada kawan saya yg ayah nya terpaksa kena buat dialisis, nak tunggu hospital kerajaan lama schedule nya, ayah nya semakin teruk, jadi terpaksa buat dialisis di Swasta.

Harga yg perlu di bayar rm900 SEMINGGU! haa mahal ke murah? Jadi bila memperkenalkan Vivix rm475, cukup penggunaan sebulan, dia kata ok, murah. 

Haa nampak tak? Murah atau mahal tu, berbeza dari sudut pandangan setiap orang, mengikut situasi seseorang. Moral of the story, usah lah Terus kecam dan kecam tanpa usul periksa hujung pangkal.

Vivix Promotion lagi January ini๐Ÿ˜‰

Berapakah Harga Sebotol Vivix?
1 botol vivix mengandungi 150ml,
Tempoh penggunaan cukup sebulan,
Cuma, rm475

Dengan pembelian sebotol vivix, automatik
- free postage
- mendapat keahlian Shaklee. 
- jimat 25% untuk semua produk shaklee 

Bagaimana dengan Harga Vivix Promotion:

Vivix Twin Pack, rm7xx 
Dengan pembelian Vivix Twin Pack ini, automatic anda dapat:
- free Postage 
- free membership bernilai rm68.90
- jimat 25% untuk semua produk shaklee 
- layak dapat Cash Bonus Next Month, rm36

ATAU

Vivix 6+1 botol, rm24xx
Dengan pembelian Vivix 6+1 ini, automatic anda dapat:
- free Postage 
- free membership bernilai rm68.90
- jimat 25% untuk semua produk shaklee 
- layak dapat Cash Bonus Next Month, rm200++

Dapatkan Vivix dan ikhtiar sembuh, Hubungi 

Siti 019-552 2329

Bagi anda yang berada di sekitar Seri Kembangan, Pasar Borong Selangor, Equine Park dan The Mines boleh la terus hubungi saya untuk saya hantar kan ke rumah anda.





You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome