Bagaimana boleh terjebak dengan dan Jatuh Hati dengan Shaklee

Amaran! Cerita ni panjang tau
Masa pregnant first dulu, rasa hebat, rasa eh! Tak perlu la vitamin. Ckup la makan makanan yg sihat. Haa, lps tu mula lah, hb Low. Masalah utama.
Pun tak reti nak g cari inisiatif utk up kan hb Low. Degil. Sebab masa tu hanya fikir kawan2 ni asyik nk meniaga je...bukan apa pun. (Seriously ini tanggapan yg salah! Dilarang ikut.... )
Ok, akhirnya masa dh 9bulan nk bersalin tu, hb naik la jugak jd 11... klu tak, 10 je .. lepas bersalin, pun sama, degil! Tak mo mkn apa2 suplement, tp nak kurus.
Ya memang berjaya kurus.. padah nya susu merudum, letih lesu tak bermaya.... sempat menyusu sampai 6bulan pertama je..  masa susu mcm dah nak xde tu... baru la sebok nak cari mcm2 suplement. Nak bgtau ye... masa ni mmg dh terlambat.... 
Dipendekkan cerita pregnant yg kedua ni, mama tekad tak mo degil2 dah. Menyedari yg kita tak kan dapat keperluan nutrisi mencukupi hanya dr makanan.
Maka kita memerlukan sesuatu utk topup semula keperluan nutrisi utk ibu dan bayi. Iaitu, Suplement. Dan yang penting pregnant kedua ni, rasa lebih bertenaga, cergas, tak de kejang2 simpul mengkarung, hb low, keputihan, morning sickness, memang xde...biasa2 je..alhamdulillah happy pregnancy
Saya mestilah sentiasa pilih Shaklee. Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Semulajadi. Lepas jumpa Shaklee ni, tak mau dah yang lain 
Jangan tak tau ya, shaklee samada nak makan sendiri pun boleh ataupun nak cari duit lebih, dan sampai terlebih boleh pecat bos anda - ini sedang diusahakan
Yg best nye, dalam Shaklee U buat, U dapat. Tak de istilah yg bawah je buat kje, yang atas goyang kaki. No no no... sentiasa adil dan saksama
Yg lagi best! SHAKLEE ada menaja percutian Eksklusif utk seisi keluarga dengan PERCUMA! Saya suka! Saya suka - juga sedang di usahakan
Jadi, dulu dah try mcm2 MLM cap lain, yg mmg jaaaauhhhh beza dgn Shaklee. Shaklee bukan MLM, shaklee lebih kepada perniagaan sendiri sebab tu saya jadi Shaklee SId, Shaklee Independent Distributor
Nak join bersama
Wassap aje Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee Sid
Terima kasih membaca
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#task4