,

Bagaimana boleh terjebak dengan dan Jatuh Hati dengan Shaklee

12/09/2016

Amaran! Cerita ni panjang tau😂

Masa pregnant first dulu, rasa hebat, rasa eh! Tak perlu la vitamin. Ckup la makan makanan yg sihat. Haa, lps tu mula lah, hb Low. Masalah utama.

Pun tak reti nak g cari inisiatif utk up kan hb Low. Degil😂. Sebab masa tu hanya fikir kawan2 ni asyik nk meniaga je...bukan apa pun. (Seriously ini tanggapan yg salah! Dilarang ikut.... )

Ok, akhirnya masa dh 9bulan nk bersalin tu, hb naik la jugak jd 11... klu tak, 10 je .. lepas bersalin, pun sama, degil! Tak mo mkn apa2 suplement, tp nak kurus.

Ya memang berjaya kurus.. padah nya susu merudum, letih lesu tak bermaya.... sempat menyusu sampai 6bulan pertama je..  masa susu mcm dah nak xde tu... baru la sebok nak cari mcm2 suplement. Nak bgtau ye... masa ni mmg dh terlambat.... 😞

Dipendekkan cerita pregnant yg kedua ni, mama tekad tak mo degil2 dah. Menyedari yg kita tak kan dapat keperluan nutrisi mencukupi hanya dr makanan.

Maka kita memerlukan sesuatu utk topup semula keperluan nutrisi utk ibu dan bayi. Iaitu, Suplement. Dan yang penting pregnant kedua ni, rasa lebih bertenaga, cergas, tak de kejang2 simpul mengkarung, hb low, keputihan, morning sickness, memang xde...biasa2 je..alhamdulillah happy pregnancy😉

Saya mestilah sentiasa pilih Shaklee. Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Semulajadi. Lepas jumpa Shaklee ni, tak mau dah yang lain 😍

Jangan tak tau ya, shaklee samada nak makan sendiri pun boleh ataupun nak cari duit lebih, dan sampai terlebih boleh pecat bos anda😃 - ini sedang diusahakan💪

Yg best nye, dalam Shaklee U buat, U dapat. Tak de istilah yg bawah je buat kje, yang atas goyang kaki. No no no... sentiasa adil dan saksama😉

Yg lagi best! SHAKLEE ada menaja percutian Eksklusif utk seisi keluarga dengan PERCUMA! Saya suka! Saya suka😃 - juga sedang di usahakan

Jadi, dulu dah try mcm2 MLM cap lain, yg mmg jaaaauhhhh beza dgn Shaklee. Shaklee bukan MLM, shaklee lebih kepada perniagaan sendiri😉 sebab tu saya jadi Shaklee SId, Shaklee Independent Distributor😘

Nak join bersama😃
Wassap aje Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee Sid😉

Terima kasih membaca🌸🍭🍫

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#task4

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome