Jom berjimat dan gandakan pendapatan

12/28/2016

Berjimat-cermat lah sebelum salahkan Panda😂😂😂

Zaman sekarang cash lebih di perlukan. Jangan harapkan pinjaman dan kad kredit kerana itu akan lebih membinasakan. Percayalah kerana ia nya benar. 

Tak percaya, sila tanya pada mereka yang dah terjebak dengan kredit kad. (Namun kredit kad tidak lah semua nya buruk jika di uruskan dengan berhemah.)

Semua dah habis jimat, tapi cemana pulak nak senang ni???

Tambah pendapatan!

Betul, kena pertimbangkan dan fikirkan bagaimana nak tambah pendapatan agar tidak tercekik di hujung bulan.

Cari kelebihan diri, kekuatan diri. Kalau boleh masak cuba lah menjual makanan. Boleh menjahit, boleh mula ambil tempahan. Atau orang sekarang buat Uber atau Grab. Seminggu boleh dapat paling sikit rm300. Betul..

Atau cari apa saja jenis pendapatan tambahan yang sesuai dengan anda. Bagi saya, Perniagaan Online paling sesuai. Tak perlu keluar rumah berjumpa orang asing, tak perlu ke pejabat pos, tak perlu simpan stok, tak perlu modal besar pun. Risiko untuk rugi hampir tiada. Untung lagi ada😃

Apa pun yang anda lakukan, lakukan nya sekarang, fikirkannya sekarang, mulakan nya sekarang. Kerana tak lama lagi kita nak berganjak ke 2017 yg lebih mencabar.

Haa dah tambah pendapatan jangan pulak berbelanja, simpan sebahagian nya ya😉

Mahu mulakan perniagaan Online?
Izinkan saya beri tunjuk ajar nya 😃

Siti 019-552 2329

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task47
#berjimatcermatamalanmulia
#bissnessonlinementor

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome