Kelas Perniagaan Online yang paling best

Dalam banyak2 bissness dan kelas, kelas apa paling best?
Mesti lah kelas Coaching-coaching strategi, produk, blog dan Fb melalui Online. Kenapa Online? Sebab nya paling mudah nak attend dan boleh buat kat umah je. Lepas tu, dapat idea terus apply kat di blog, fb dan customer. Pantas berindak giteeew
Ada pelbagai kelas anjuran Shaklee, seperti Kelas Nutrisi, Wellness Talk dan lain2. Cuma den je yg ala-ala bz haha. tak pe lepas ni, kita merajinkan diri menghadiri kelas face to face pulak ye
Nampak, mudah sangat dan flexible sangat ber bisness dengan Shaklee. Tinggal kita je nak buat ke tak...apa lagi, Moh la mula
Hubungi Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee SID
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task33
#bissnessonlinementor
#shakleejadiahli