HOBI Pintar - Menabung Duit Merah hobi yang Menarik dan Berbaloi

Lama tak tulis karangan tentang hobi saya kan?
Hobi masa keje shift dulu, tido tapi sekarang dah tak boleh jadi hobi lagi, sebab dah jadik mama kan, pulak tu ada pepatah yg kata, 'if your sleep bigger then your dream, then your dream stay dream." Haaa kan padah tu.. no no no  maka moh tukar hobi kepada Menabung
Menabung mesti la duit kan, tapi mama nak pilih yg color merah aje  (suka nau color merah... zuyyin kata mama kita ada baaanyak lagi color...e'eh nasihat mama pulak) maka tabung ni di beri nama tabung merah! Hehe
Duit color merah je di benarkan masuk, color lain sila bertukar warna dulu baru masuk. Kikikii yang sebelah tu tabung hijau, (ye lah...nanti zuyyin kata mama ni asyik2 merah, asyik2 merah :p )
Bila kita dapat kumpul kan bebanyak boleh jadi sawan tau nengok nye 
Selain ia dapat mendisplin kan diri semasa berbelanja dan mengelakkan keborosan menabung juga dapat menjadikan kita seorang yg punya simpanan di hujung bulan dan "duit tepi" utk suka suki hehehehhe
Pssttt nak tau, tabung tu, transform daripada ESP canister. Hehehe jimat jangan membazir
Selamat Menabung! Hidup Tabung Merah ku
Kalau mau tabung transform, meh tepi erk :p
Kalau mau Order Set Shaklee pun pm akk tau Siti 019-552 2329
#tabungmerahku
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task8