Berhibur di Snow Walk I-City 2016

Cuti-cuti sekolah kome g mana?
Sebelum cuti sekolah dan nanti penuh sesak, baik kita g jejalan dulu. Hehehe tak dela jauh pun, dekat je kat Snow Walk I-City.
Sebenarnya untuk menunaikan hasrat si kecik tu nak ke tempat ais katanya. Mama pun nak jugak
Tempat ni menarik jugak utk kanak2 tiket masuk rm37, sewa baju rm10. Mereka akan kira sekali dengan baju sebabnya memang akan bagi jugak baju tu.
Ada org tu. Konon Macho, kata "No Thanks.." tapi dah prosedur kan amik la jgk baju sejuk tu. Haa masuk dlm 5minit menggigil. Sib baik amik jugak kn baju sejuk tu.. Pastikan bawak sarung tangan tau, klu tak, nnt tangan membeku
Dalam nya ada banyak ukiran ais, Iglu, piramid, keretapi (mak n bapak pun boleh naik), gelongsor dan ais skating. Enjoy jgk dalam ni. Kalau tak tahan sejuk boleh je keluar bila2 dan masuk semula bpe kali pun.
Kluar dari situ, terus nampak The Adventure of Ace. Tiket cuma rm5 je utk dewasa dan kanak2. Dalam tu kita Naik keretapi dan lalu ke kawasan yg ada penguin dan berenti kejap tengok kartun dlm 5minit. Lepas tu sambung lagi perjalanan ke kawasan Dinasor. Memang enjoy untuk kanak2.
Kat luar tu banyak kawasan hiasan lampu cantik2 untuk jalan2, romantik jugak hehe
Ok nnt ada kelapangan dan misi berjaya, kita pegi ke tempat yg di selaputi salji pulak ye. Insyallah, Amin.
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task30
#cuticutisekolah