Menabung untuk Persiapan kembali ke sekolah

Seronok kan, baju baru, tudung baru, kasut baru, spek mata baru, beg baru, stocking baru..oh pendek kata semua baru..
Bis tu panjang tak kata apa-apa?? 
Bagi Ibu bapa yang dah menabung dari awal untuk persiapan "Back to School" Tahniah di ucapkan, sebab awal2 dah beringat. 
Bagi yang terlajak tak simpan dan terlajak pulak berbelanja poning la memikior sementara nak sampai gaji semula. Aduhai
Ada ke yang dok Intai-intai peluang berniaga Online yang mudah, tak yah ke pejabat pos, tak yah simpan stock, tak yah fikir barang nak expired dan apa2 lagi.
Boleh terus menjual. Keuntungan dapat, sihat pun dapat.
Boleh la terus pm akk tau, Siti 019-552 2329
Saya tolong tunjukkan jalan nya
#gt12
#tsunamishaklee
#perniagaanonline
#shaklee
#bissnessonlinementor
#task59