The Power Of Doa, Kerana Doa itu Senjata orang Mukmin

The Power of Doa.
Kenapa power?
Sebab bila kita betul2 mengharapkan bantuannya, pertolongannya, dan menyerahkan segala urusan pada nya, Tampa keraguan.. insyallah pasti Allah akan bantu sekelip mata.
Ada satu kisah, baru2 ni, saya terlepas 2customer yang mahukan Set Pantang Shaklee.
Terlepas bukan sebab apa, sebab terlambat reply dan mungkin juga bukan rezeki ku.
Rasa kecewa dan down mula lah nak menyelubungi dalam diri aku yg cengeng ni...
Huhuu sib baik ada team yg sangat supportive dan Husband yg juga sgt positive. Luv u all. 
Nak di jadikan cerita, saya yg mula nak down ni, pergi lah mengaji dan berdoa, Sungguh2 hati dengan sedu sedan ngadu segalanya.. semoga datangkan lah customer yg bersabar denganku dan mudah berurusan dengannya.
Alhamdulillah petang tu jugak, datang lagi 3org mahukan set Pantang. Malam nya, 1orang mahukan Full Set Detox untuk adik nya dan Set Cantik untuk diri nya.
Kemudian hari2 ada je order masuk, paling best, ada customer yang wassap dan terus je, sis minta no Acc Masyallah ..apa lagi yang aku mahu??
Minta saja.
Ya minta saja pada nya yang Maha kaya, Maha kuasa, Maha memberi, Maha penyayang. Tak kan terusik walau sebesar kuman pun kekayaan nya di sebab kan dia bagi pada kita.
Alhamdulillah, niat kita baik, nak bantu orang, memperkenalkan pada orang ramai tentang wujudnya product yang berkualiti, product yang di yakini selamat dan berkesan, insyallah sentiasa di permudahkan.
Sebab tu lah, i dah jatuh hati pada bissness Online ni dan dengan Shaklee? Bertambah-tambah lah sayang
Semoga ada satu lagi keajaiban berlaku pada hujung tahun ni, bulan Birthday ku, amin ..
Oh ya, jika anda ada sebarang pertanyaan mengenai Set Shaklee dan juga mahu memesan produk Shaklee atau mahu memulakan perniagaan Shaklee Online terus saja hubungi saya,
Siti 019-552 2329
Bagi anda yang berada disekitar Seri Kembangan, Equine Park, Pasar Borong Selangor dan The Mines, boleh saya terus hantar kan produk nya ke rumah anda.
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task46
#thepowerofdoa