Aktiviti Menarik di rumah semasa cuti sekolah

12/16/2016

Bulan December, biasa musim-musim hujan kan. masa hujan-hujan cmni, tak boleh dah la nak ke padang sangat.

Jadi dduk je rumah dan utk elakkan kebosanan menjelma tu, boleh la buat sesuatu aktiviti. Antaranya Melukis dan mewarna😃

Lapik kan siap-siap supaya nanti senang nak kemas dan berikan kebebasan si kecik ni utk lakukan ikut kreativiti nya. Dapat kat Zuyyin, color pink dan merah la habis dulu😂😂😂

Jangan lupa, perisai kan mereka dengan VitaC Chewable utk up kan imunisasi, Mealshake supaya mereka mendapat Nutrisi yg lengkap dan Omega utk elakkan dari batuk berkahak, sesema, semput dan asthma.

Insyallah kita mencegah mereka dari penyakit, tak perlu lah beratur panjang di klinik, melayan kan demam😉

Dapatkan set untuk anak-anak,
Wassap Siti 019-552 2329

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task19
#shakleesetanak
#musimhujan
#gambardirumahnenek😉

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome