Set Vitamin tanpa dadah untuk masalah sendi dan Arthritis

Alternatif kepada Joint Health (AJHT)...
Sekarang ni semua orang pun tercari2 solusi utk masalah sendi memandangkan AJHT tiada dalam pasaran buat sementara kerana ramuan nya sedang di tambah baikkan.... 

Pasti ada alternatifnya kan?

Kalau AJHT takde, utk masalah sendi.... nak makan ape?

1. VIVIX
Kajian menunjukkan resveratrol (bahan dalam Vivix tuh) berkesan utk mengatasi masalah keradangan, antioksidan, membaiki DNA dan menghalang sel dari bermutasi. Ia bukan saja sangat bagus untuk masalah sendi tapi masalah2 kesihatan lain. Silap2 boleh muda 25 tahun?

2. Collagen Powder (SCP)
Kolagen diperlukan utk membaiki dan maintain tisu2 lembut di sekitar sendi. kalau tisu2 ni rosak.. itu yg krupp krappp sakit sendi segala tu.

3. VITA-C
Vitamin C sangat penting dalam penghasilan Collagen. Suka atau tidak kita ni sebenarnya kekurangan vitamin C sebab ia mudah sangat keluar dari tubuh kita.

Liht gambar untuk bahagian sendi manusia:

Manfaat kesihatan Vivix Shaklee

Testimoni Vivix dan Sakit Lutut

Testimoni Vivix Shaklee dan Pesakit Tulang Belakang


Berpakah Harga Set Sendi ini?

Vivix:
Sebotol 150ml, rm475

Collagen Powder Shaklee:
Sekotak 15sachet, rm298

Sustained Release Vitamin C:
Sobotol ada 180biji, rm92.50

Postage ke setiap alamat, rm10


Untuk maklumat lanjut anda boleh terus hubungi saya,

Wassap Siti 019-553 2339

Atau

Facebook: siti zubaidah basrah
Facebook Fan page: cantik sini cantik sana 
Facebook Fan page: vivix kehebatan alam Semulajadi 
Instagram: sitibasrah


Bagaimana Mendaftar Keahlian Shaklee?

1. Terbuka kepada semua golongan berusia 18tahun ke atas.
2. Yuran keahlian cuma rm68.90
3. Sila hubungi Siti 019-5522329


Apakah manfaat menjadi Ahli Shaklee?
1. Mendapat harga diskaun 25% untuk setiap produk
2. Berpeluang mendapat Bonus Cash pada setiap 15 hari bulan
3. Boleh terus mulakan perniagaan Online untuk mendapat pendapatan sampingan
4. Jika berminat untuk memulakan pernigaan Online, tunjuk ajar dan kelengkapan akan di berikan
5. Berpeluang melancong ke luar Negara dan mendapat pelbagai bonus di dalam shaklee
6. Jika mahu makan sendiri juga tiada masalah.

Usah berlengah lagi, jika mahu mulakan perniagaan online, ini lah pilihan terbaik. Modal yang rendah, tidak perlu simpan stok dan urusan perniagaan atas talian yang bersistematik.

Hubungi Siti untuk maklumat lanjut 019-552 2329