Tips uruskan segala resit yang melambak untuk peniaga Online

Kalau dah nama pun bisness Online kan, mesti akan ada urusan jual beli dan pos mengepos.
Dalam shaklee kebanyakan akk terus je guna perkhidmatan pengeposan Shaklee yg biasa di hantar menggunakan G-Dex. Kadang2 je guna pos sendiri, sebab nya ada sesetengah yg dah siap2 beli.
Jadi, bagaimana nak urus slip slip pos laju yg banyak tu, dan nak reply pada customer on time, bila deme tanya tracking number?
Haa jangan susah hati, sebab kita guna je la camera hehehe lepas dah pos tu, bukak wassap org tu dan snap je gambar tu dan terus send ke dia.
Haa mudah, yg penting jgn bertangguh. Klu bertangguh, apa pun jadik susah. 
Bagaimana mahu mulakan perniagaan Online Shaklee?
Hubungi Siti 019-552 2329, saya jelaskan bagaimana
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task37
#janganbertangguh