Tips uruskan segala resit yang melambak untuk peniaga Online

12/22/2016

Kalau dah nama pun bisness Online kan, mesti akan ada urusan jual beli dan pos mengepos.

Dalam shaklee kebanyakan akk terus je guna perkhidmatan pengeposan Shaklee yg biasa di hantar menggunakan G-Dex. Kadang2 je guna pos sendiri, sebab nya ada sesetengah yg dah siap2 beli.

Jadi, bagaimana nak urus slip slip pos laju yg banyak tu, dan nak reply pada customer on time, bila deme tanya tracking number?

Haa jangan susah hati, sebab kita guna je la camera hehehe lepas dah pos tu, bukak wassap org tu dan snap je gambar tu dan terus send ke dia.

Haa mudah, yg penting jgn bertangguh. Klu bertangguh, apa pun jadik susah. 😉

Bagaimana mahu mulakan perniagaan Online Shaklee?

Hubungi Siti 019-552 2329, saya jelaskan bagaimana😉

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task37
#janganbertangguh

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome