Bagaimana mula kan Perniagaan Online walaupun Upline jauh

12/18/2016

Cetita pasal bissness MLM mesti kita kena ada Upline kan.

Ops! Shaklee Laaaangung TAK Sama dengan sistem MLM yg lain. Di mana kita kena buat kerja, utk org atas. Bila dah kt atas, tak yah buat keje...nehi nehi ..kabi nehi... dakam Shaklee, u buat, u dapat, u tak buat, tak dapat apa2.. 😂😂😂

First jumpa dengan Upline, kita panggil dia "Omak", sebab ye lah, upline kan. Mesti la kena kuat bebel utk anak2 yg agk2 lembab nak bergerak tu. Berkat usaha dan kesungguhan nya, idea2 perkongsian strategi, nasihat apabila bermuram durja supaya keep going, yang membuat kan kami semua Semangat!

Sama seperti nya yg tidak pernah putus asa terhadap kami, kami juga tak akan putus asa terhadap diri sendiri. Sikap2 begini akan ku praktikkn kepada anak didik ku, tapi sila panggil i, Akak cun😝 (kikikii jgn mara)

Walaupun jarak yang jauh dan masing2 ada tanggungjawab family, tapi kami sentiasa berhubung tanpa gagal.

Sekarang kan dunia Online. Segala kelas dan coaching di jalan kn secara online biasanya wassap lah, dan segala document send by email. hehehe

Sama macam u all, di mana pun berada, akk sedia membantu, bagi yg berminat aje ya dan yg sedia di beri tunjuk ajar😉

Mahu mulakan bissness Online, tapi ragu2, mari akk bantu😉
Hubungi Siti 019-552 2329

*Ni gambar lama ni, masa Omak pun dok pantang lagi, nmpk sgt lama dah tidak bersua, tapi dekat di hati😂

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task22
#omakbissnessku
#onlinebissnesstrainer

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome