Cara Bagaimana uruskan masa untuk keluarga dan perniagaan online

Kalau di fikir kan, tak menang tangan, mana nak urus rumah, urus keluarga, kerja, kerja sambilan, nak penuh kan list to do setiap hari. Belum campur kerenah anak2 dan customer lagi
Tapi, fikirkan semula, semua orang pun ada 24jam sehari. Maka kita la yg kena manage masa utk semua perkara yg perlu di lakukan dan jangan lupa "beli masa". Bagaimana beli masa? Nnt pm akk ya
Tips nya mudah je, di sebab kan semua perkara penting, maka penting kan yg Ter Penting dulu, dan dulu kan yg mesti di dulu kan. Susun dlm list, mengikut kepentingan dan SILA IKUT. Jangan buat yg lain selain dari dalam list. Nanti tersasar
Dan mana2 yg boleh di automate kan, maka harus lah di automate kan supaya takde la "doplopatjam" ngadap je kan....hehehe itu la rahsia nya, tak perlukan khidmat saka mahupun hantu raya 
Yang penting bagaimana kita menyusun jadual, jalan kan kehidupan harian dan seimbangkan keperluan keluarga, kerjaya dan bisness (wah business giteww)
Jangan bagi alasan anak kacau ya, sbb kita buat semua ni pun utk kesenangan anak2 jugak kan
Begitu lah rutin Mak-mak ber bisness
Mahu mulakan Online Business, tapi mahu mulakan modal kecil?
Anda dah pun jumpa
Wasaap Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee SID
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task25
#pengurusanmasa
#onlinebissnesstrainee