Peluang Perniagaan Online modal kecil tanpa Risiko

12/23/2016


Rm50 sekarang boleh beli 2barang jee?? Akn datang cemana? Keperluan makin bertambah, tapi pendapatan tang tu jugak....

Jika tercari-cari peluang untuk tambah pendapatan, bermula dengan modal yg minimum dan paling sikit kerugian nya. Setuju?

Maka dah lama cari, saya jumpa Bissness Online yg menepati ciri2 di atas dan extra lag, iaitu Perniagaan Online SHAKLEE

Kenapa ia Best Sangat?

☑ Modal kecik 
☑ Kemungkinan rugi kurang (tak pernah rugi pun)
☑ CASH BONUS CONFIRM masuk setiap 15hb
☑ Tak perlu simpan stock
☑ Tak perlu Pos barang/ amik barang (sebab nye, amik dan hantar barang melibatkan kos, kita nak kurangkn kos😉)
☑ Urusan jual beli yang sistematik secara Online
☑ Boleh di lakukan di mana-mana janji ada internet dan henpon. Cukup dah.
☑ Sangat selamat utk wanita terutamanya, kerana tak perlu pun keluar rumah berjumpa Orang yang tidak di kenali.
☑ Produk yang di yakini, di sahkan selamat, berkesan dan semulajadi serta di iktiraf oleh para saintis di peringkat antarabangsa. (So, tak yah kuar modal jugak utk pengesahan halal dan sebagainya)
☑ Produk yg dah bertahan selama 60tahun di Dunia

Mahu mula kan atau lihat saja? Terpulang pada anda, kerana ingat:

"Angan-angan tanpa Tindakan tiada Makna nya!"

Maka, izinkan saya tunjukkan jalan nya😃
Wassap Siti 019-552 2329



#onlinebissnesmentor
#projekonlinebissness
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#shaklee
#GT12
#task41

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome