Bagaimana nak jadi Shaklee Dropship

Ramai yang dah tanya, macam mana nak mula jadi dropship Shaklee.
Sayang-sayang semua, kita di sebut SID, Shaklee Independent Distributor. Kami sentiasa terbuka untuk memberi kan peluang kepada sesiapa saja yang nak cuba Online Bissness
Zaman sekarang tak boleh tak buat 2kerja dalam satu masa. Ye kan?
Tapi, Masalah masa dan idea utk mula menjana income.
Ok, meh nak bagitau, kita buat kerja satu di alam nyata, Satu di alam maya. Kedua2 nya boleh di jalan kn serentak 
Online Bissness ni, sesuai utk wanita, lelaki, dah kawin atau bujang asalkan 18tahun keatas
Tujuan nya adalah sama, iaitu:
 Nak cari pendapatan sampingan?
 Flexible time
 Cash Bonus yg infiniti
 Mula dengan modal yg kecil, cuma rm68.90
 Tambah ilmu kesihatan, (boleh jaga diri. Keluarga dan rakan2)
 Tambah ramai kenalan yg lebih positif
 Berpeluang mendapatkan pelbagai pakej menarik di dalam Shaklee
Segala keperluan untuk memulakan peniagaan Online kami sediakan. Mahu ber Fb, insta, blog, offline sale kami tunjukkan bagaimana. Supaya nanti Tidak lah terkapai2 apa yg nak di lakukan.
Yang penting, sila ber sedia untuk di beri tunjuk ajar dan mula menjana income
Wassap Siti 019-552 2329
Your Online Bissness Mentor
#task49
#tsunamishaklee
#shaklee
#onlinebissnessmentor
#onlinebissnessstart